Vopsirea parului atunci cand porti extensii

Daca vrei sa apelezi la extensii de par pentru a obtine parul lung si bogat pe care ti l-ai dorit mereu, atunci primul lucru la care trebuie sa fii atenta este sa iti cumperi extensii naturale de par , si nu artificial.

Indiferent daca iti iei extensii clip on, cu cheratina, cu microring, sau extensii cusute, este important ca parul din care sunt confectionate sa fie 100% natural, deoarece parul artificial nu se va pastra in timp, si vor fi si multe lucruri pe care nu le vei putea face atat timp cat vei purta extensiile.

Pentru a te asigura ca extensiile pe care le cumperi sunt de cea mai buna calitate, incearca sa te interesezi de un magazin online de incredere. Inainte de a face o comanda, verifica parerile altor clienti care au cumparat de la magazinul respectiv, sau chiar incearca sa intri in contact cu o fosta clienta care ar putea sa iti dea cateva sfaturi valoroase.

[adsenseyu1]

Este bine sa faci aceasta cercetare, deoarece daca primesti extensiile comandate acasa si constati ca nu sunt de calitatea la care te asteptai, va trebui sa le returnezi, iar asta te va costa timp si bani. Prin urmare, primul pas este sa te asiguri ca magazinul de la care iti cumperi extensiile este de incredere.

Daca extensiile sunt facute din par natural, atunci trebuie sa stii ca le vei putea vopsi fara probleme. Spre exemplu, daca iti pui extensii permanente, acestea pot tine si pana la 4 luni, ceea ce inseamna ca daca parul tau este vopsit, va trebui sa il vopsesti cel putin o data in perioada aceasta. Indiferent daca porti extensii cu cheratina, cu microring, sau extensii cusute, ele pot fi vopsite fara probleme atat timp cat sunt atasate in par. Cel mai bine, insa, este sa mergi la salon, unde specialistul va sti exact cum sa procedeze si ce vopsea sa foloseasca.

Vopseaua pe care o alegi trebuie sa fie cat mai naturala si de calitate, pentru a nu afecta cheratina cu care sunt prinse extensiile in cazul in care porti extensii cu cheratina. Dar daca porti extensii cusute, nu va fi nici o problema, deoarece acestea sunt atasate prin coasere, fara sa fie nevoie de nici o substanta sau aparat special.

Buy and Sell text links

[adsenseyu1]

Singura problema va fi ca parul se va vopsi mai greu acolo unde sunt atasate extensiile, iar suvitele impletite de care sunt cusute mesele nu vor putea fi acoperite cu vopsea in intregime. Desigur, dupa ce iti scoti extensiile, va trebui sa iti mai vopsesti o data parul pentru a te asigura ca nu a ramas nici o suvita neacoperita de culoare.

Motivul pentru care vopsirea extensiilor se face la salon este pentru ca specialistul va sti cum sa manevreze parul astfel incat sa nu il incalceasca foarte tare atunci cand aplica vopseaua. Stii probabil ca atunci cand porti extensii, trebuie sa fii foarte atenta la pieptanare, care poate fi destul de dificila daca parul este foarte incalcit. De aceea este indicat sa nu te vopsesti niciodata acasa daca porti extensii.

Alte stiri actuale :

1. Vopseaua de păr şi cancerul. Ar trebui să ne îngrijorăm?
2. Secretele unui păr frumos
3. Vopseaua de păr din plante, mai sănătoasă
4. 10 ponturi pentru o coafura reusita
5. Cum îţi ajuţi părul să crească mai repede
6. Avocado, fructul care face minuni pentru frumuseţea ta. Mici secrete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *